Autor Tema: DVB-T BiH  (Posjeta: 43959 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline ivinjo

  • Aktivan Član
  • *
  • Postova: 69
  • Thanked: 62 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 75.0.3770.100 Chrome 75.0.3770.100
Odg: DVB-T BiH
« Odgovori #120 u: Lipanj 28, 2019, 00:05:59 »
RAK OBJAVLJUJE JAVNI POZIV ZA DODJELU DOZVOLE ZA MULTIPLEKS C (MUX C)

Regulatorna agencija za komunikacije (RAK) objavljuje Javni poziv za dodjelu Dozvole za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja elektronskom komunikacijskom mrežom u digitalnoj zemaljskoj radiodifuziji u Bosni i Hercegovini – MULTIPLEKS C.

Na javni poziv se mogu prijaviti pravna lica sa sjedištem u Bosni i Hercegovini registrovana za obavljanje djelatnosti iz oblasti telekomunikacija na osnovu važeće klasifikacije djelatnosti u Bosni i Hercegovini.

Prijave se dostavljaju u zatvorenoj i zapečaćenoj pošiljci, direktno na pisarnicu Regulatorne agencije za komunikacije ili preporučenom poštom na adresu: Regulatorna agencija za komunikacije, Mehmeda Spahe 1, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina, sa naznakom „Prijava za Javni poziv za dodjelu Dozvole za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja elektronskom komunikacijskom mrežom u digitalnoj zemaljskoj radiodifuziji u Bosni i Hercegovini– MULTIPLEKS C- NE OTVARATI“.

Na poleđini pošiljke obavezno navesti puni naziv pravnog lica koje podnosi prijavu. Nepotpune, neblagovremene i neuredne prijave, te prijave podnesene od neovlaštenog lica, neće se uzimati u razmatranje.

Zahtjev za dodatnim informacijama i pitanja vezana za provođenje Javnog poziva dostavljaju se isključivo pisanim putem, sa naznakom: „Informacije o javnom pozivu za dodjelu dozvole za korištenje radiofrekvencijskog spektra za pružanje usluge upravljanja elektronskom komunikacijskom mrežom u digitalnoj zemaljskoj radiodifuziji – MULITPLEKS C” putem elektronske pošte na adresu javnipozivmuxc@rak.ba, preporučene pošte na adresu Regulatorne agencije za komunikacije, te putem faksa na broj: +387 33 713 080,  najkasnije do 24.07.2019. godine.

Krajnji rok za podnošenje prijava je 08.08.2019. godine. Javno otvaranje prijava obaviće se 14.08.2019. godine u 11.00 sati u prostorijama Agencije, ulica Mehmeda Spahe 1, Sarajevo, a otvaranju prijava mogu prisustvovati ovlaštena lica podnosilaca prijava, uz dokaz o ovlaštenju (original).

Dokumentacija za prijavu na javni poziv dostupna je putem You are not allowed to view links. Register or Login pozivi/oglasi

izvor: You are not allowed to view links. Register or Login