Svaka javna ponuda i potražnja *CS* kao i IPTV na Forumu bit ce sankcionirana sa trajnom zabranom prilaska Forumu.Any public offer and demand * CS * and IPTV at the Forum will be sanctioned with a permanent restraining order Forum.Your ©INFINITY TEAM
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
" Pa ljudi pazite !![/q][/size]Sada sam uspio bljesnuti uređaj i nakon kratkog testa sve funkcionira u redu. Pokušao sam toliko stvari da ni sam ne znam zašto to sada djeluje. Ali samo ću vam reći tačne korake:Šta vam treba:1. Trenutna slika sa Openatva ili PurE22. USB memorija od 4 GB3. Windows PC i softver DiskGeniusDakle, ono što sada trebate je jednostavno formatirati štapić sa "DiskGenius" u FAT32, raspakirati preuzetu sliku, kopirati mapu "amiko" na štapić i ukloniti štapić sa "sigurno ukloni". Isključite kutiju, uključite štapić u plavi USB priključak, ponovo uključite napajanje i odmah pritisnite zeleno dugme na daljinskom upravljaču nekoliko sekundi. Slika se instalira i zatim pokreće.Šta je problem?Očito je to zapravo zbog palice, kutija je po svemu sudeći vrlo osjetljiva u tom pogledu. Vlt. možda ne voli formatiranje pomoću standardnih alata za Windows. Morate sigurno ukloniti štap. voli samo jednu vrstu štapića ili kombinaciju svega. "[/l][/size]
nfr4xboot for multiboot radi na reciveru viper4kv20
https://www.linuxsat-support.com/cms/attachment/136158-nfr4xboot-opennfr-6-4-rar/