Autor Tema: zgemma h2h  (Posjeta: 1403 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bissts

  • Aktivan Član
  • *
  • Postova: 109
  • Country: it
  • Thanked: 91 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 54.0 Firefox 54.0
zgemma h2h
« u: Lipanj 23, 2017, 13:39:30 »
pozdrav za clanove foruma i naravno nekoliko pitanja u vezi enigme 2 i zgemma h2h resivera  dali netko ima ideju koji  firmware  da instaliram koristim c:line i motor DiseqC za antenu nemam pojma kako to da podesim da bi koliko toliko dobio osnovu za rad resivera 
Sit gladnog ne razumije

Online mika

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 2331
  • Country: hr
  • Thanked: 4191 times
  • Spol: Muški
  • ©INFINITY TEAM mika (Miljenko)
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 59.0.3071.109 Chrome 59.0.3071.109
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #1 u: Lipanj 23, 2017, 14:06:38 »
za pocetak pocni sa openpli imageom. nekako svi pocinjemo sa tim imageom.
Your ©INFINITY TEAM by mika


tordijal T-90 multifeed 5w,0.8w,1.9e,4.8e,9e,13e,16e,19.2e,23.5e

VU UNO 4K openATV 6.1
VU ZERO 4K openATV 6.2
GI Xpeed lx class s2 openATV 6.1
SPAUN sparos HD DVB-T(2)/DVB-S(2) Analyzer
The following users thanked this post: Bissts

Offline Bissts

  • Aktivan Član
  • *
  • Postova: 109
  • Country: it
  • Thanked: 91 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 54.0 Firefox 54.0
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #2 u: Lipanj 23, 2017, 16:10:15 »
openpli instaliran imam problem sa rezoluciom glavnog menu izlazi izvan okvira ekrana tako da mi to prestavlja problem oko podesavanja
Sit gladnog ne razumije

Online Pahuljica

  • Nemreš bilivit
  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 2463
  • Country: hr
  • Thanked: 3246 times
  • Kada ne volite previše,ne volite dovoljno!
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 60.0.3112.40 Chrome 60.0.3112.40
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #3 u: Lipanj 23, 2017, 16:27:37 »
Vjerovatno ti problem pravi -skin,instaliraj HD skin umjesto FULL HD...
.. You are not allowed to view links. Register or Login..I to je to
The following users thanked this post: Bissts

Online mika

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 2331
  • Country: hr
  • Thanked: 4191 times
  • Spol: Muški
  • ©INFINITY TEAM mika (Miljenko)
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 59.0.3071.109 Chrome 59.0.3071.109
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #4 u: Lipanj 23, 2017, 16:34:43 »
probaj ovo : menu - postavi - sistem - A/V setings
 tu su opcije za podesavanje slike :
You are not allowed to view links. Register or Login
Your ©INFINITY TEAM by mika


tordijal T-90 multifeed 5w,0.8w,1.9e,4.8e,9e,13e,16e,19.2e,23.5e

VU UNO 4K openATV 6.1
VU ZERO 4K openATV 6.2
GI Xpeed lx class s2 openATV 6.1
SPAUN sparos HD DVB-T(2)/DVB-S(2) Analyzer
The following users thanked this post: brzi, Bissts

Offline Bissts

  • Aktivan Član
  • *
  • Postova: 109
  • Country: it
  • Thanked: 91 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 54.0 Firefox 54.0
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #5 u: Lipanj 23, 2017, 16:38:23 »
nekako sam uspio preko setinga za skin jedva
Sit gladnog ne razumije

Offline Bissts

  • Aktivan Član
  • *
  • Postova: 109
  • Country: it
  • Thanked: 91 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 54.0 Firefox 54.0
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #6 u: Lipanj 23, 2017, 16:56:16 »
dali postoji neka lista kanala pokusavam da podesim tuner za 16 e ali bez uspjeha niti jedan kanal
Sit gladnog ne razumije

Online Pahuljica

  • Nemreš bilivit
  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 2463
  • Country: hr
  • Thanked: 3246 times
  • Kada ne volite previše,ne volite dovoljno!
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 60.0.3112.40 Chrome 60.0.3112.40
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #7 u: Lipanj 23, 2017, 17:11:03 »
Evo pogledaj tu....
You are not allowed to view links. Register or Login
.. You are not allowed to view links. Register or Login..I to je to
The following users thanked this post: Bissts

Online mika

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 2331
  • Country: hr
  • Thanked: 4191 times
  • Spol: Muški
  • ©INFINITY TEAM mika (Miljenko)
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Chrome 59.0.3071.109 Chrome 59.0.3071.109
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #8 u: Lipanj 23, 2017, 17:18:05 »
evo tutorijal kako ubaciti listu kanala u box You are not allowed to view links. Register or Login

gdje i kako podesiti motor You are not allowed to view links. Register or Login
Your ©INFINITY TEAM by mika


tordijal T-90 multifeed 5w,0.8w,1.9e,4.8e,9e,13e,16e,19.2e,23.5e

VU UNO 4K openATV 6.1
VU ZERO 4K openATV 6.2
GI Xpeed lx class s2 openATV 6.1
SPAUN sparos HD DVB-T(2)/DVB-S(2) Analyzer
The following users thanked this post: brzi, Bissts

Offline Bissts

  • Aktivan Član
  • *
  • Postova: 109
  • Country: it
  • Thanked: 91 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 54.0 Firefox 54.0
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #9 u: Lipanj 23, 2017, 18:56:01 »
mislim da ovaj openpli sto sam instaliro ima neki problem u listi satelite ima dupe satelite na primjer astra uk i astra ak nista ne radi sa dogsetngs uspijem da se povezem ali ne da instaliram listu kanala dodje do kraja i eror , za danas toliko hvala na pomoci mika i pahuljica
Sit gladnog ne razumije

Offline geograf

  • VIP MEMBER
  • *
  • Postova: 261
  • Country: ba
  • Thanked: 361 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows NT 10.0 Windows NT 10.0
  • Browser:
  • Firefox 54.0 Firefox 54.0
Odg: zgemma h2h
« Odgovori #10 u: Lipanj 24, 2017, 03:48:44 »
Nisu to dupli sateliti vec razliciti Astra 28,2e i 19,2e sateliti
Za rezoluciju, promijeni skin meni-system setap-usage and GUI- skin setuo-odabero neki drugi od ponudjenih
Za signal moras podesiti motor, najbolje s opcijom USALS tako sto ukucas koordinate svog mjesta a to radis u meni-system setings-service searching-konfiguracija tjunera-pa napr za Astra 19,2e podesos pod diseqc mod 1.2 i ukusac geografsku duzinu (Sarajevo 018.3 istok i 043.8 sjever) ako si dobio signal sa USALS onda mozes i sve ostale satelite podesiti tako sto u konfigueaciji tjunera odaberes Confihuration mode- jednostavno Mode- Pozicioner i ukucas svoje koordinate.
Pozdrav svima
You are not allowed to view links. Register or Login
You are not allowed to view links. Register or Login
The following users thanked this post: Larsson, rasim, brada