Autor Tema: 9 Novih kanala u m:tel Open IPTV  (Posjeta: 1276 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline satelit74

  • MODERATOR
  • *
  • Postova: 1371
  • Country: cs
  • Thanked: 1007 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 53.0 Firefox 53.0
9 Novih kanala u m:tel Open IPTV
« u: Svibanj 02, 2017, 18:18:10 »

 Bosansko-hercegovački operater m:tel najavio je dodatak od devet novih  TV kanala u svom paketu Open IPTV. Tako će pretplatnici od 4. maja 2017.  godine moći pratiti i ove kanale:OK kanal na poziciji 620 je omladinski kanal kulture i pop culture, INFOTAINMENT TV – televizija budućnosti, koja se izdvaja LIVE programom iz (beo)gradskog studija koji je istovremeno javni prostor- kulturni&zabavni centar, kao i brojnim uključenjima reportera u realnom vremenu sa mjesta događaja iz Beograda, Banja Luke, Zagreba .MTS (Music TV Station) na poziciji 621 je prvi regionalni muzički kanal iniciran 1993. koji ima najveću video arhivu ex jugoslovenske muzike, kao i razvijene brojne autentične muzičke formate.J.E.K.A. na poziciji 622 je jedinstveni muzički kanal koji se bavi  svjetski popularnom etno muzikom Balkana, koncipiran kao moderni World  Music kanal.
 
 MTS Classic na poziciji 623 je muzički kanal koji se bavi klasičnim ostvarenjima svjetske i regionalne rokenrol muzike i osnovnim žanrovima roka: bluzom, ritam i bluzom, hard rokom, hevi metalom, power popom .C&CC (Cafe & Club Channel) na poziciji 624 je internacionalni lifestyle, zabavni, poslovni, turistički i muzički kanal. Ovaj kanal vizuelnom atraktivnošću i sardžajem pretenduje da zamijeni standardne kanale na ekranima u javnim prostorima, kafeima, hotelima, klubovima.WWM (World Wide Music) na poziciji 625 je muzički, kulturno – zabavno – informativni TV kanal, koji kroz emitovanje sadržaja sa svjetske muzičke scene i pregled dešavanja iz svijeta muzike širom planete, paralelno predstavlja zanimljivosti iz kulture, umjetnosti i zabave kao i društvene akcije koje se bave promocijom osnovnih vrijednosti planete (zaštita životne sredine, briga o djeci, očuvanje kulturnih različitosti).
 
 Ženska TV na poziciji 430 je specijalizovani kablovski kanal posvećen svim temama savremene i moderne današnjice – muško-ženski, emotivni i porodični odnosi, zdravlje, edukacija, kultura, moda, life style, show business.Agro TV na poziciji 431 je specijalizovani kablovski kanal 24 sata  posvećen poljoprivredi i ostalim temama u vezi sa poljoprivredom, kao i  prirodnoj sredini, tradiciji i kulturiKitchen TV na poziciji 432 je jedini regionalni kulinarski TV kanal  koji promoviše zajedničke gastronomske, kulturne i turističke  vrijednosti.Takođe, od 1. maja 2017. godine korisnicima Open IPTV-ja više neće biti dostupan kanal Euronews.
 
 (teve.ba)
The following users thanked this post: brzi