Autor Tema: Azerspace-1 (46°E)  (Posjeta: 11442 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Pahuljica

  • Nemreš bilivit
  • SUPER MODERATOR
  • *
  • Postova: 1727
  • Country: hr
  • Thanked: 1982 times
  • Kada ne volite previše,ne volite dovoljno!
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 37.0 Firefox 37.0
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #15 u: Travanj 12, 2015, 14:54:34 »
You are not allowed to view links. Register or Login
Neki casovi su ocito propusteni , oni kad se pricalo o promjenama. Idman je nekih 15 tak dana na 11175 H 27500

 :) ;) 8)
.. You are not allowed to view links. Register or Login..I to je to
The following users thanked this post: gogalija

Offline azr@il

  • SAMO NEK' MI DAJU KOMAD PAPIRA I PERO, DUSA CE IM RECI KOL'KO VOLIM MANCHESTER UNITED..
  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 2980
  • Country: ba
  • Thanked: 3966 times
  • Spol: Muški
  • ©INFINITY TEAM azr@il (EDIN)
  • OS:
  • Windows NT 6.3 Windows NT 6.3
  • Browser:
  • Chrome 41.0.2272.118 Chrome 41.0.2272.118
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #16 u: Travanj 12, 2015, 19:48:35 »
You are not allowed to view links. Register or Login
nešto mi se čudno dešava na 46e pa imam aktivne (odključane ) frekvencije 10998v3560,11038v3690,11523v5780,11135h27500 dok ostale niti jedna nemaju signala pa ih tako nemogu niti uhvatiti.tanjir je dobro naštiman i sve hvata satelite.a najveći mi je problem što nemogu idmana uhvatiti jer tamo su utakmice koje želim.pokušao sam i sa nit pretraživanjm sve džaba ako nema signala.više neznam šta da radim a znam da može još na sd resiveru da hvata se idman.
nema se tebi sta cudno desavat,dobro ti je kolega cobraba rekao casovi su propustani,stimaj signal jer na novom tp.idman frekvencija je slabija nego prije,do antene je posto neprolazi na blind scan,stimaj antenu..
Imam antenu,prije mene su dva momka bili vlasnici iste,a oni su je kupili od nekog covjeka koji je dobio na kartama,od neke zene koja ju je naslijedila od pokojnog muza,koji je dobio u trampi od nekog covjeka koji je kupio od narkomana,a tom tata dao da se ostavi droge,a on je kupio na licitaciji...

Offline semsok

  • Aktivni Korisnik
  • *
  • Postova: 16
  • Country: ba
  • Thanked: 1 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 41.0.2272.118 Chrome 41.0.2272.118
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #17 u: Travanj 12, 2015, 20:28:17 »
azrail upravu si da je do antene i da je idman promijenio frekvenciju te da je slabiji signal sad stim da je odmah trebalo riješavati što je idman i bio zaključan, tako danas sam čitav dan to riješavao gdje sam to sve uspio ali i dalje mi je ostao dosta slab signal na frekvenciji 11175h27500 pa ću probati i neke dodatne radnje ali sve u svemu dobroje tako da se zahvaljujem svima koji su mi pokušali pomoći.

Offline erko

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 1152
  • Country: mon
  • Thanked: 670 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 39.0.2171.95 Chrome 39.0.2171.95
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #18 u: Travanj 12, 2015, 21:38:02 »
dobro ustimana antena i sa manjim precnikom moze hvatati azerspejs 46e,"famozni" tp 11175 h 27500 sa antenom precnik 80cm  ;)
na kraju... ne pamtimo rijeci svojih neprijatelja vec tisinu svojih prijatelja
The following users thanked this post: FOX, Ramirez, gogalija

Offline gogalija

  • Aktivni Korisnik
  • *
  • Postova: 64
  • Country: ba
  • Thanked: 46 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 37.0 Firefox 37.0
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #19 u: Travanj 14, 2015, 12:39:26 »
je li azerpace na turksatu i je li dobar satelit mislio sam na izbor kanala

Offline erko

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 1152
  • Country: mon
  • Thanked: 670 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Linux Linux
  • Browser:
  • Safari 4.0 Safari 4.0
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #20 u: Travanj 14, 2015, 12:56:46 »
You are not allowed to view links. Register or Login
je li azerpace na turksatu i je li dobar satelit mislio sam na izbor kanala

Azerspace 46e i Turksat 42e su dva razlicita satelita druze,na azerspejsu imas par azerbejdzanskih kanala koji izmedju ostalog prenose i neke jace sportske dogadjaje a od kanala ima od svega pomalo ,muzika,sport ,filmovi ...
na kraju... ne pamtimo rijeci svojih neprijatelja vec tisinu svojih prijatelja

Offline semsok

  • Aktivni Korisnik
  • *
  • Postova: 16
  • Country: ba
  • Thanked: 1 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 42.0.2311.90 Chrome 42.0.2311.90
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #21 u: Travanj 19, 2015, 16:10:50 »
danas sam čitavo prije podne štimao antenu i ispade da sad neznam je naštelovati,naime stavio sam motorć na 0 od 16e (eutelsat w2) i našao signal 80% sad kad sam počeo da tražim istočne satelite već sam ih izgubio pa skoro na 23.5 e,dok tražeći zapadne satelite već sam izgubio na 0,8w.vidim nemam šta okretati motor niti lijevo niti desno na nosaču antene jer onda tek sve gubim.možel pomoć.

Online zekadex

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 1941
  • Country: cs
  • Thanked: 2635 times
  • Spol: Muški
  • INFINITY TEAM
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 43.0.2357.10 Chrome 43.0.2357.10
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #22 u: Travanj 19, 2015, 16:30:49 »
Resetuj motor na astri 19,2 na nultu poziciju nadji najaci signal i to je to
ko zna,zna




Your © INFINITY TEAM by zekadex

Offline meth

  • Pocetnik
  • *
  • Postova: 7
  • Thanked: 6 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 42.0.2311.90 Chrome 42.0.2311.90
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #23 u: Travanj 19, 2015, 16:33:01 »
nula ide na astru 19 pa onda trazis ostale satelite .

Offline semsok

  • Aktivni Korisnik
  • *
  • Postova: 16
  • Country: ba
  • Thanked: 1 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 42.0.2311.90 Chrome 42.0.2311.90
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #24 u: Travanj 19, 2015, 16:50:51 »
zekadex resetovavao sam motr na astri 19,2e i stavljao na nulu te dobivao slićne teškoće kao ikod ove varijante što se ja služim odnosno to sam davno naučio od dekoltea da ide 0 na 16e i tražim dalje satelite,meth daj te malo opširnije objasnite kako i zašto da bi dobio željeno

Offline dragotod

  • Pocetnik
  • *
  • Postova: 12
  • Thanked: 4 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 37.0 Firefox 37.0
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #25 u: Travanj 19, 2015, 17:25:13 »
You are not allowed to view links. Register or Login
zekadex resetovavao sam motr na astri 19,2e i stavljao na nulu te dobivao slićne teškoće kao ikod ove varijante što se ja služim odnosno to sam davno naučio od dekoltea da ide 0 na 16e i tražim dalje satelite,meth daj te malo opširnije objasnite kako i zašto da bi dobio željeno
pokusaj ovako centralni satelit astra 19,2e motor mora biti na 0 tad nadji rucno micanjem 19.2e astru najaci signal i dotegni srafove stim da motor  mora da gleda pravo u tanjir gledano odpozad onda svi sat su tu i nema promasaja

Offline Pahuljica

  • Nemreš bilivit
  • SUPER MODERATOR
  • *
  • Postova: 1727
  • Country: hr
  • Thanked: 1982 times
  • Kada ne volite previše,ne volite dovoljno!
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 37.0 Firefox 37.0
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #26 u: Travanj 19, 2015, 17:26:44 »
You are not allowed to view links. Register or Login
zekadex resetovavao sam motr na astri 19,2e i stavljao na nulu te dobivao slićne teškoće kao ikod ove varijante što se ja služim odnosno to sam davno naučio od dekoltea da ide 0 na 16e i tražim dalje satelite,meth daj te malo opširnije objasnite kako i zašto da bi dobio željeno

Malo pročitaj,Šemsok!

You are not allowed to view links. Register or Login
.. You are not allowed to view links. Register or Login..I to je to

Online zekadex

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 1941
  • Country: cs
  • Thanked: 2635 times
  • Spol: Muški
  • INFINITY TEAM
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 43.0.2357.10 Chrome 43.0.2357.10
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #27 u: Travanj 19, 2015, 17:27:38 »
Nulti satelit moze biti Astra 19,2 ili Hotbird 13 e posto imaju najvise i najjace transpondere ,a moze isto tako i eutelsat 16e,mada to nikada nisam koristio.
evo kolega @kele je to objasnio ovako

You are not allowed to view links. Register or Login
Malo da ozivimo temu.
Meni je prilikom montaze uvek nulta pozicija 16 e tj. eutelsat w2.Da bi izbegli neotrebno zivciranje i trazenje svakog satelita posebno pa njegovo memorisanje ,najbolje koristiti usals a i njega svi noviji risiveri podrzavaju.Nadjete satelit eutelsat 16e,memorisete ga kao nultu poziciju i u risiver unesete svoje koordinate i pustite ga da sam racuna poziciju.Veoma je vazan nagib tanjira po vertikali a i to se izracuna prema vasoj geografskoj poziciji.
Evo jedan sajt sa kalkulatorom azimuta i elevacije a ima ih jos mali milion.

You are not allowed to view links. Register or Login
ko zna,zna




Your © INFINITY TEAM by zekadex
The following users thanked this post: Dekolte, azr@il

Offline semsok

  • Aktivni Korisnik
  • *
  • Postova: 16
  • Country: ba
  • Thanked: 1 times
  • Spol: Muški
  • OS:
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 42.0.2311.90 Chrome 42.0.2311.90
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #28 u: Travanj 20, 2015, 16:46:44 »
danas sam što je moguće najbolje naštelovao antenu stavljajući je na 16e gdje sam dobio signal 76%,hotbird 13e-80%,10e-80%,4,8e-81%,4w-83%,12,5-83%,30w-72%,telestar 15w espn signal od 16 do 45% nema slike a na 12608h19276 74% signal i tu mogu gledat.hispat 30w-72%.ovi istočniji imaju signal expres 53e-78%,azerspace 46e idman varira signal od 63% do 71% i jedva se može vidjet slika,dok frekvencija 11135h27500 ima signal 73% i može se gledat tu slika.nilesat 7w i badr 26e nemožem nikako uhvatiti signal pa smatram što nemogu uhvatiti 7w i 26e te što jedva vidim idman na 46e kao i espn na 15w da je upitanju veličina tanjira koji kod mene iznosi 90cm.hvala svima koji su mi željeli pomoći.

Online zekadex

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Postova: 1941
  • Country: cs
  • Thanked: 2635 times
  • Spol: Muški
  • INFINITY TEAM
Odg: Azerspace-1 (46°E)
« Odgovori #29 u: Travanj 20, 2015, 17:39:27 »
Te satelite 7w.26e.28e frekvencije na 22000 je tesko uhvatiti sa manjom antenom od 1.2m imaju najslabije transpondere
ko zna,zna




Your © INFINITY TEAM by zekadex
The following users thanked this post: brzi